Manchester Uniteds træner Van Gaal er på udkig efter en ny spiller til at styrke offensiven efter, at de har mistet Robin van Persie og Radamel Falcao. Nu ser det imidlertid ud til, at Angel di Maria er den næste i rækken til at forlade Old Trafford, da flere medier melder, at Manchester Uniteds argentinske fløjspiller er tæt på et skifte til den franske storklub Paris Saint-Germain.

Læs også: De mest legendariske og bizarre målfejringer nogensinde

Ifølge Express er Van Gaal opsat på at hente Barcelonas fløjspiller Pedro til klubben. Den spanske landsholdspiller Pedro har en frikøbsklausul på knap 235 millioner i hans kontrakt og er derfor også en eftertragtet spiller blandt andre engelske klubber såsom Chelsea, Arsenal og Liverpool.

Klubber kæmper om Pedro’s underskrift

Pedro har haft svært ved at etablere sig som fast inventar i Barcelona-truppen og ønsker derfor mere spilletid for at kunne komme i betragtningen til Spaniens landshold, når der skal spilles EM i 2016.

Liverpool skulle eftersigende også være tæt på at hente Pedro for små 190 millioner kroner, men efter at Man Utd også har meldt sig ind i kampen kan det blive tæt løb om at sikre sig Barcelona-spillerens underskrift.

Læs også: Drogba i forhandlinger med klub uden for Europa