Kevin Strootman blev tilbage i 2013 hentet til Roma fra hollandske PSV Eindhoven. Strootman var på daværende tidspunkt en stor stjerne i Holland, og midtbanespilleren blev jagtet af storklubber fra hele verden. Han valgte dog trods de man muligheder, at skifte til italienske Roma, da de lovede ham fast spilletid.Kevin+Strootman+UC+Sampdoria+v+Roma+HSo6sO9V30vl

Strootmans knæskade

Strootman blev dog kort tid efter ramt af en alvorlig knæskade. Skaden holdt ham ude i cirka et år. Skaden betød blandt andet også, at Strootman missede VM, hvor han ellers var tiltænkt en fast position på den centrale midtbane. Strootman gjorde dog fornyligt comeback for Roma og allerede nu er Europas største klubber ude efter hollænderen.

Disse klubber vil have Strootman

Manchester United, Real Madrid og PSG meldes interesserede i Strootman. Særligt førstnævnte Manchester United kunne meget vel være næste destination for Strootman, som stadig kun er 24 år gammel. United har desperat brug for en solid midtbanespiller og Strootman kunne meget vel være løsningen. Manchester Uniteds manager, Louis Van Gaal, er samtidig en stor beundre af Strootman og de to kender hinanden godt fra det hollandske landshold. Hvis Strootman skal skifte væk fra Roma i januar, så meldes det at prisen vil være omkring 300 mio. kroner for at få ham i Manchester United trøje.

Vidste du at…

Her på fodboldspilleren kan du finde massevis af guides og andet brugbart materiale. For eksempel kan du finde en guide til Fodboldmål til haven såvel som en guide til at finde det bedste anførerbind.