Vi har tidligere nævnt rygter om at De Gea var et rigtig interessant emne for Real Madrid, og en økonomisk belastning for Manchester United med en ny klasse målmand på teamet nemlig den tidligere Barcelona keeper Victor Valdez. Vi havde dog ikke set den her komme!

Real Madrids oplæg: Vi køber De Gea som den dyreste målmand ever

David De Gea

David De Gea

At Real Madrid var klar til at byde 450 millioner kroner for De Gea. Dette beløb er et rekordbeløb for en målmand, hvor Buffon tidligere var den dyreste målmand med en transfer fee på 300 millioner kroner. De Gea’s kæreste sangeren Edurne Garcia er fra Spanien og arbejder på en karriere som kendt sanger i Spanien, der er med i det kommende Melodi Grand Prix for Spanien. De Gea har en hel naturlig interesse i at komme til Madrid i Spanien, som ikke bare handler om fodbold, selvom fodbold altid er grund nok, så kunne det medvirke til at få De Gea i en Real Madrid trøje.

Manchester Uniteds svar: Vi køber Bale og I får De Gea med i købet

Gareth Bale

Gareth Bale

Det er ikke nogen hemmelighed at Man United i rigtig lang tid har haft et godt øje til Gareth Bale. Da Gareth Bale i 2013 skiftede fra Tottenham til Real Madrid forsøgte Manchester United sig med et bud på 800 millioner kroner, som dog gik i vasken. Louis van Gaal har langt fra opgivet håbet om at få Gareth Bale, og hvis det betyder han skal ofre verdensklassemålmanden for at få Bale. Så er det for van Gaal den nemmeste beslutning i verden. United har udover De Gea tilbudt 450 millioner oveni for at få handlen i hus. Formlen lige nu på handlen hedder: Gareth Bale = De Gea + 450 millioner kroner.

Kan du se Gareth Bale i en Manchester United trøje?

Kilde: Mirror