Manchester Uniteds Andreas Pereira venter stadig på at Louis Van Gaal holder hans del af deres aftale. 

Af Lasse Dam Drescher

Den unge Manchester United-spiller Andreas Pereira, slår nu ud efter træneren Louis van Gaal. Pereira viste i pre-season gode takter, men mange forventer stadig at Pereira enten bliver soglt eller udlejet snarest.

Andreas Pereira har ikke spillet for Manchester United, siden februar måned. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Andreas Pereira har ikke spillet for Manchester United, siden februar måned. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Express fortæller at Andreas Pereira forsøgte at komme væk fra Old Trafford i januar, men Van Gaal ødelagde handlen fordi Pereira skulle blive hos De Røde Djævle. Pereira har ikke spillet en kamp for United siden februar.

Nu går Pereira til pressen med situationen. Van Gaal skulle have lovet Pereira spilletid, men det har hollænderen bestemt ikke holdt.

Andreas Pereira udtaler følgended til Express:

“Jeg ville udlejes i januar, i håbet om mere spilletid så jeg kunne udvikle mig. Men Van Gaal fortalte mig, at han ikke ville udleje mig. Fordi at han ville bruge mig mere. Det sagde jeg selvfølgelig var fint, og hvis jeg fik spilletid ville jeg jo gerne blive her.

Jeg tog en beslutning, som set i bakspejlet ikke har været den rigtige. Jeg har trænet, og holdt min del af aftalen. Nu venter jeg på¨at Van Gaal fuldfører hans del af aftalen.”

Læs også: Van Gaal: Jeg bliver vred når i spørger ind til min fremtid!