Dortmund har under træner Jürgen Klopp gennemgået en fantastisk udvikling. De er gået fra en position som midterhold til, at være i den absolutte top i både Tyskland og Europa. Dortmund har i de seneste år vundet flere mesterskaber og de toppede for alvor i 2013, hvor de nåede finalen i Champions League.

 

En af de primære grunde til den store succes, har været Dortmunds evne til at udvikle spillere. En af de helt store stjerner hos Dortmund og på det tyske landshold er den centrale forsvar, Mats Hummels. Dortmund har dog i denne sæson mildest talt præsteret langt under niveau, hvilket har gjort, at de i øjeblikket befinder sig under nedrykningsstregen.

 

matt hummelsTopklubber er klar til at købe Hummels

De dårlige resultater har fået flere store Dortmund stjerner til, at overveje deres fremtid i klubben. Mats Hummels er 26 år gammel, så det er ved at være tid, hvis han skal videre i sin karriere. Hummels er en topklasse forsvarsspiller, som alle klubber kunne bruge. Særligt Arsenal og Manchester United meldes i øjeblikket interesseret i Hummels, som mindes at koste i omegnen af 350 mio. kroner. De to engelske storhold skulle eftersigende være klar til, at betale prisen og et skifte kan være tæt på.

Kunne du se Hummels i en Manchester United trøje eller Arsenal trøje.

 

Interesserer Transfers og rygter om Transfers dig?

Så husk at “like us” på Facebook