FC Barcelona er efter sigende i færd med at skrive kontrakt med hollandske Frenkie De Jong, som i øjeblikket tørner ud for Ajax. Det så ellers længe ud som om, at spanieren havde opgivet håbet om at få De Jong til klubben.

AMSTERDAM, NETHERLANDS – AUGUST 14: Frenkie de Jong of Ajax in action during the UEFA Champions League third round qualifying match between Ajax and Royal Standard de Liege at Johan Cruyff Arena on August 14, 2018 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Catalanerne har denne sommer hentet store profiler til klubben. Alligevel har klubben fortalt, at den stadig jagter spillere på transfermarkedet, og at den derfor har et vågent øjne på aktiviteterne rundt omkring.

LÆS OGSÅ: Uheldigt: Ronaldo få meter fra scoring i debut – se chancen her

Den spanske sportsavis, med det passende navn, Sport, beretter i dag om en historie, der vil sende Frenkie de Jong til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Mido: Så længe bliver Salah hos Liverpool

Den hollandske hovedstadsklub vil dog helst ikke af med deres 21-årige guldfugl. Ifølge avisens oplysninger er de dog klar til at sælge De Jong for 375 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Officielt: Michael Laudrup har fået job i Danmark