Ancelottis mandskab mangler ellers ikke ligefrem en verdensklasseangriber mere. Her har man Lewandowski, der af mange betragtes som den bedste 9´er på planeten. Dog har Bayern kigget nærmere på en topangriber mere. Det skriver The Sun.

Af Anders Lang Jensen

LYON, FRANCE - JUNE 13: Romelu Lukaku of Belgium shakes hands with manager Marc Wilmots after substituted during the UEFA EURO 2016 Group E match between Belgium and Italy at Stade des Lumieres on June 13, 2016 in Lyon, France.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Photo by Michael Steele/Getty Images

Det er selvfølgelig belgiske Romelu Lukaku, det drejer sig om. Den tyske storklub vil angiveligt smide hele £65m af sted i retning af Goodison Park og Everton, for at få fingrene i det fysiske angrebsmonster.

Repræsentant fra FC Bayern Michael Reschke, var på stadion for lidt over en uge siden på Etihad for personligt, at kigge på Lukaku. Det skete da Everton gæstede Man City i Premier League. Det endte med en ganske god aften at kigge på belgieren. Han sørgede nemlig for det ene mål, da de to klubber spillede 1-1.