Alexander Zorniger og resten af Brøndby-holdet stormer fremad i denne forårssæson, hvor det i går blev til en flot sejr over rivalerne fra FC København. Sommerens transfervindue står for døren, og sportsdirektør Troels Bech skal forberede et hektisk et af slagsen.

De mange profiler i truppen præsterer på utroligt højt niveau, og det skaber naturligvis interesse udefra. Frederik Rønnow er allerede skudt af sted til tyske Eintracht Frankfurt, men der skal også spillere den anden vej.

Gigantklub henter Eriksen: Tottenham har allerede fundet afløser

I denne sæson er den tyske venstreback Anthony Jung udlejet fra RB Leipzig til den københavnske vestegn, og specielt i denne forårssæson indtil videre har tyskeren leveret flere glimrende præstationer i den blågule trøje.

Derfor ønsker Alexander Zorniger at beholde den 26-årige defensivspiller, selv efter lejeaftalen udløber efter denne sæson. Det melder det italienske medie CalcioMercato.com med det tyske transfermedie FUSSBALL TRANSFERS som kilde.

Vildt: Manchester United signer argentinsk kæmpestjerne

Anthony Jung har efter et svært efterår for Brøndby løftet niveauet markant og ligner pludselig den perfekte mand til positionen, som Zorniger i sin tid hos Brøndby ellers har haft det vanskeligt med at finde den rette mand.

Venstrebacken har ikke nødvendigvis den store fremtid hos RB Leipzig, og derfor må Troels Bech til forhandlingsbordet med den tyske storklub, som nok er åben over for at finde en permanent fremtid til den offensive back.

Netop bekræftet: Brøndby henter landsholdsangriber