Eden Hazard bytter efter sigende Chelsea ud med La Liga-mandskabet, Real Madrid, i sommerens transfervindue. Det beretter flere kilder.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Den belgiske landsholdsspiller har endnu engang været en af de bedst præsterende spillere hos Chelsea i denne sæson. Her har han bidraget med ni mål og yderligere fire måloplæg i alle turneringer.

Chelsea er endnu ikke lykkedes med at få belgieren til at forlænge kontrakten på Stamford Bridge. Angiveligt skulle den 27-årige midtbanespiller have afvist to kontrakttilbud.

Læs også: Chokskifte: Barcelona-stjerne er røget ud i kulden efter Coutinho-køb – på vej retur til Tyrkiet

Hazards aftale med klubben udløber i 2020. For nylig gav han dog Chelsea-fansene nyt håb, da han udtalte, at han ville forlænge sin kontrakt, når Courtois gjorde det samme.

– Jeg vil give jer det samme ansvar som Thibaut, fortalte han den franske presse.

– Først skal han skrive under, så vil jeg også være villig til at fortsætte. Jeg ved ikke, hvem der bliver den første til at underskrive en ny kontrakt.

– Det er en hemmelighed.

Men Radio Monte Carlo hævder dog, at Real Madrid har indledt forhandlinger om et muligt skifte for Hazard – som efter sigende er øverst på ønskeblokken hos manager Zinedine Zidane.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Endvidere skriver det spanske medie, AS, at Hazard nu er blevet enige med de forsvarende La Liga-mestre om et skifte til sommer. Højst sandsynligt vil aftalens beløbstørrelse ligge i omegnen af 100 millioner pund.

Hazards fader, Thierry, afslørede i december, at hans søn havde afslået en ny kontrakt fra The Blues. Den ene skulle angiveligt have været hele 130 millioner kroner værd.

– Jeg kan afsløre, at Eden har afslået en kontraktforlængelse, sagde han dengang.

– Det har han gjort, så han kan forfølge interessen fra Real, som han kan se sig selv spille for.

– Lige nu er der ikke kontakt med Real Madrid, afslutter faderen til Eden Hazard, Thierry.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne