Der er tale om at Mikel Arteta er den kommende Arsenal-træner. Det meldes at Arteta har to spillere i kikkerten, til at forstærke Gunners-holdet.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Football London, skriver at Arsenal, har flere spillere i kikkerten. Først og fremmest, skal vi fastslå, at mediet nu skriver at Mikel Arteta forventes at være manden, som overtager efter Wenger.

(Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Såfremt at det bliver Mikel Arteta, som overtager trænerjobbet hos Arsenal, så vil der ske ændringer. Arteta har ifølge mediet Bayer Leverkusen-målmanden Bernd Leno i kikkerten. Samtidig med at der også er interesse i Nice-profilen Jean Seri.

Jean Seri forventes at kunne få en vigtig rolle hos Arsenal, og blive en form for klippe, på midtbanen hos Arsenal. Samtidig med at det tyder på at Mikel Arteta gerne vil, sikre sig en ny målmand.

Petr Cech er et velkendt ansigt i Premier League, med hans mange kampe hos Chelsea og Arsenal. Men med sine 36 år, er Petr Cech efterhånden kommet op i årene, og derfor skal målmandsposten forstærkes.

Det er så der den 26-årige tyske målmand, Bernd Leno, kommer ind i billedet. Leno har været stærk for den tyske klub, og det kunne være en mulighed for ham, at prøve kræfter med Premier League.

Kan de to spillere forstærke Arsenal?

Tyske Bernd Leno har en frikøbsklausul, som ifølge mediet ligger på omkring 190.000.000 kroner. Det er en pris som det forventes, at Arsenal skulle være klar til at betale, for at sikre sig målmanden.

Nice-profilen Jean Seri, har dog ikke nogen pris, som man forventer han vil koste. Men det bliver formentlig et beløb, som Arsenal bør være i stand til at betale, uden de helt store problemer. Så det forventes at de to førnævnte spillere, formentlig godt kan blive set hos Arsenal i fremtiden.

Læs også: Vildt: Atletico vil erstatte Griezmann med PL-angriber