The Mirror skriver, at både Liverpool og Manchester United vil have fingrene i den colombianske Real Madrid-stjerne, James Rodriguez.

AF: EMIL PLOVGAARD

James Rodriguez
Foto: Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

Rodriguez’ fremtid på Santiago Bernabeu er endnu uvis, da han i øjeblikket kun er lånt ud til Bayern München. Det er nemlig Real Madrid, som i øjeblikket ejer ham.

Sydtyskerne har dog en købsoption inkluderet i lejeaftalen. For 50 millioner pund kan de købe James Rodriguez fri af kontrakten.

Hvis Bayern ikke benytter sig af købsoptionen, skal Madrid finde andre måder at øge transferbudgettet på. Det kan blandt andet blive ved at sætte prisen op for de engelske klubber.

LÆS OGSÅ: Medie: 7 spillere skifter til Real Madrid til sommer

Såfremt de to Premier League-klubber skulle forsøge at byde ind på Rodriguez, vil det koste dem 70 millioner pund, skriver det spanske medie, El Confidencial.

Endnu et spansk medie, AS, skriver, at Bayern har betalt Real Madrid 6,5 millioner euro om året for at få lov til at låne den colombianske stjerne.

James Rodriguez skiftede i august 2017 fra Real Madrid til Bayern München på en 2-årig lejeaftale. Logisk nok, så udløber aftalen til sommer, og det har fået flere i at spekulere i hans fremtid.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjernen Jadon Sancho: Disse to mennesker ser jeg mest op til

Hvis Bayern ikke ønsker at benytte sig af købsoptionen, bliver James Rodriguez sat til salg for 70 millioner pund. De vil ikke gå længere ned end 60 millioner pund fra en købende klub.

Colombianeren selv har tidligere udtalt, at han gerne vil tilbage til den spanske hovedstad, men Zinedine Zidanes ankomst kan have sat en stopper for skiftet.

James Rodriguez har spillet 61 kampe for de tyske mestre. Indtil videre har han scoret 12 mål og lagt op til yderligere 20.

FC Bayern München har frem til den 15. juni til at beslutte sig om, hvorvidt man skal binde colombianeren til en permanent kontrakt i Sydtyskland.

LÆS OGSÅ: Medie: Arsenal henter ung venstreback til sommer