Nike fodboldstøvler har efter lang tids venten endelig præsenteret de nye farver, som skal pryde deres populære fodboldstøvler gennem efterårssæsonen. Vi har længe vidst, at de var på vej og hvis man har fulgt med på vores Facebook side, så har man haft mulighed for, at få et kig på dem inden de udkom. Men ét er at se på leakede billeder og noget andet er, at se på de officielle billeder fra Nike. Vi må endnu engang sige, at Nike imponerer os. Der er bestemt ikke blevet sparet på de vilde farver og Nike har generelt formået, at lave nogle fede farvekombinationer til alle deres modeller.

Efter VM præsenterede Nike deres nye farver, som gik under navnet Black Pack. Farverne får igen frit løb hos Nikes designafdeling og de har arbejdet ud fra deres koncept om, at skabe iøjnefaldende fodboldstøvler. De nye farver bliver rullet ud på alle 4 Nike siloer.

Er du også vild med de nye farver? – Køb dem her!

Nike Mercurial Vapor / Superfly IV – Orange/Hvid/Sort

Vi så for nyligt, at Nike præsenterede en helt grøn udgave af deres populære Mercurial modeller. Denne farve var dog helt specielt lavet til superstjernen og frontfiguren, Cristiano Ronaldo. Alle de andre Mercurial drenge skal dog ikke snydes og derfor kommer denne nye orange model. Farven stemmer godt overens med konceptet omkring explosive speed, som Merucial modellerne står for. Det er en støvle, som man bl.a. vil se på fødderne af spillere som Hazard, Alexis Sanchez og Ribery.

Nike Magista Obra / Opus – Turkis/Orange/Hvid

Magista modellen er blevet taget rigtig godt imod blandt fodboldspillere verden over. Den revolutionerende støvle ses efterhånden også på fødderne af mange af de store internationale fodboldstjerner. Denne kollektion repræsenterer først og fremmest kontrol og overblik, som først og fremmest er hjulpet på vej gennem 3D strukturen på overdelen af støvlerne. Den turkise farver er ikke noget vi ser ofte på fodboldbanen og den vil da helt sikkert også vække en del opsigt. Det er en model som man bl.a. vil se på fødderne af stjerner som, David Luiz, Jack Wilshere, Mario Götze og Christian Eriksen

Nike Hypervenom Phantom – Orange/Hvid/Sort

Nike Hypervenom kom for alvor i fokus under VM, hvor Neymar bl.a. lavede tryllerier i den dødsensfarlige støvle. Neymar fik bl.a. også lavet en helt speciel guld version af støvlen, som han spillede i under knockoutfasen ved VM. Ved første øjekast, vil nogle måske mene at den ikke skiller sig ret meget ud fra Hyper Punch modellen, som blev brugt under VM. Hvis man går man tættere på vil man dog indse at de nye farver faktisk ikke minder særlig meget om Hyper Punch. Denne model vil man bl.a. komme til, at se på fødderne af spillere som, Neymar, Wayne Rooney og Daniel Sturridge. 

Nike Tiempo Legend V ACC – Blå/Orange/Hvid

Den sidste støvle i rækken er Nike Tiempo Legend V, som i den grad også har fået noget farve. Den kommer i en Blå/Orange/Hvid kombination, med en orange inderside, som ser usandsynligt skarp ud på banen. Tiempo modellen er kendt for dens bløde overdel, som er lavet af det populære kænguruskind. Det er en støvle, som man aldrig går forkert af og man er 100% sikker på, at få en støvle med fantastisk god komfort og stabilitet. Det er en støvle som man bl.a. vil komme til, at se på fødderne af Loic Remy, John Terry og Gerard Pique.

Det var altså en kort gennemgang af de nye farver fra Nike. Hvad synes du om støvlerne og er de noget for dig? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.

Du kan læse hele oversigten over fodboldstøvler her.