Den norske vidunderdreng, Martin Ødegaard, er måske det største norske fodboldtalent nogensinde. Nu afslører han, at han både var i dialog med Liverpool, Manchester United og Manchester City inden han tog beslutningen om at skifte til Real Madrid.

Læs også: Derfor afviste Pogba Chelsea

Den 16-årige spiller beskriver det som en drøm at arbejde under Zinedine Zidane. Den franske fodboldlegende, Zinedine Zidane, har på nuværende tidspunkt ansvaret for Real Madrid Castilla, hvor Ødegaard spiller. Han forventes at blive rykket op på Real Madrids førstehold i fremtiden, skriver Dailymail.

Gigantiske klubber jagtede Ødegaard

Martin Ødegaard udtaler følgende:

– Jeg besøgte Liverpool og de to Manchester klubber, og det var fristende, men mit valg faldt på Real Madrid, og det er jeg meget glad for.

– Madrid er utrolige dygtige. Det er det bedste sted, hvis man vil være en bedre fodboldspiller. Jeg har fået tildelt trøjenummer 10 (på Castilla), og det er et stort ansvar at bære den trøje, men det er den jeg vil have, og jeg nyder det bare.

Læs også: Flop eller Genialt: Olsen vælger Sisto og Durmizi til startopstillingen