Af Anders Lang Jensen

Den helt store danske stjerne er uden tvivl Christian Eriksen, og hos den offensive midtbanespillers klub Tottenham går man angiveligt rundt med planer om at hente endnu en dansker til London.

Christian Eriksen

Thomas Delaney sættes nu igen i forbindelse med et skifte til Premier League, og den danske landsholdsspiller kan blive solgt for omtrent 100 millioner kroner. Et beløb der er nogenlunde det samme, som englænderne betalte for Christian Eriksen i sin tid fra hollandske Ajax.

Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!

Werder Bremen hentede for lidt over et år siden Thomas Delaney på en fri transfer i FC København. Sidenhen er prisen for midtbanespilleren steget betragteligt. Præstationerne for den tyske Bundesliga-klub har været forrygende for Delaney, der er vokset til en markant profil.

Den danske landsholdsspiller markerede sig straks som en vigtig spiller for Bundesliga-mandskabet, og han blev faktisk kort efter sit skifte til klubben sat i forbindelse med et skifte til Premier League, hvor Everton angiveligt viste interesse.

Spilleren alle vil have afviser andre topklubber: Han VIL til Liverpool

Thomas Delaney er fortsat med at gøre det fornuftigt for Werder Bremen, og han er tilsyneladende stadig et emne i Premier League. Ifølge den tyske avis, Bild, har Werder Bremen indset, at de ikke kan holde på den danske midtbanespiller efter denne sæson, og den tyske klub venter blot på, at der kommer et stort bud.

Selvsamme avis beretter, at Tottenham er opsatte på at hente landsholdsspilleren i løbet af sommerens transfervindue, og Thomas Delaney vil angiveligt også være meget interesseret i at skifte til Premier League.

Hvis Tottenham ønsker at gøre alvor af interessen, skal de efter sigende punge op med omkring 100 millioner kroner for Werder Bremen-profilen. En pris en engelsk topklub som Tottenham dog ingen problemer har med at betale, for en spiller manager Pochettino ønsker sig.

Vanvid: Karim Benzema chokskifter til engelsk bundklub!