Manchester United skal efter sigende holde et nyt møde med en tysk sportsdirektør, som kan ende med at blive klubbens nye mand til at håndtere transfers.

Af Anders Lang Jensen

 

Forleden kunne danske Peter Schmeichel fortælle, at han overvejer at smide sit navn i puljen som sportsdirektør for Manchester United, som gennem et stykke tid har overvejet at oprette netop den stilling. Klubben ønsker en ny struktur rent sportsligt i ledelsen.

Det ser dog ikke ud til, at den tidligere danske landsholdsspiller er blandt Manchester Uniteds øverste på listen af kandidater. I første omgang er det i hvert fald ikke Peter Schmeichel, som skal til samtale hos De Røde Djævle. Det skal tyske Erik Stoffelshaus derimod. Det melder mediet Goal.com.

Erik Stoffelshaus fra tiden i Moskva

Faktisk har den 48-årige tysker ifølge mediet allerede mødtes med Manchester United, og et nyt møde er angiveligt planlagt til denne uge melder mediets kilder i den engelske storklub.

MONSTER-BYTTEHANDEL: Özil skal til Real Madrid

Fredag sagde Erik Stoffelshaus farvel til Lokomotiv Moskva, hvor han siden januar 2017 har arbejdet som sportsdirektør. Tyskeren annoncerede, at det var tid til at prøve noget nyt i sit liv, og nu skal det blive spændende at se, om han i stedet skal overtage et lignende job i Manchester United.

 

Han har tidligere også arbejdet for Schalke, hvor han var med til at hente blandt andre Ivan Rakitic og Jefferson Farfan til den tyske klub. Men erfaringen på europæisk topniveau er altså meget lille i forhold til, at det er én af verdens største fodboldklubber, som Stoffelshaus måske skal arbejde for.

STJERNE-BYTTE: Mbappé til Barcelona og Coutinho til Paris