Manchester City har lagt kortene på bordet. De går specifikt efter en spiller, som kan koste dem op mod 350.000.000 kroner i denne måned.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Det drejer sig om brasilianske Fred fra Shakhtar Donetsk, som Pep Guardiola efter sigende ønsker at tilføje til sin trup.

Spilleren har imponeret i Ukraine under træner Paulo Fonseca, og formåede også at præstere på et solidt niveau, da det ukrainske mandskab stødte ind i Manchester City i Champions League-gruppespillet i indeværende sæson.

Shakhtar Donetsk er stadig det eneste mandskab, der i øjeblikket har slået Pep Guardiolas mandskab i indeværende sæson. Et eksempel på, at ukrainerne ikke er helt uden evne.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Med det i baghovedet, kombineret med, at Fred er en af deres bedste spillere, hvis ikke den bedste, og nu et emne for Manchester City, er der god grund til at forestille sig ham i Premier League.

Et nyhedsbureau kaldet M.E.N påstår, at Citizens har fortalt Shakhtar, at den engelske Premier League-klub er klar til at betale 45 millioner pund for brasilianeren.

Det er dog ikke den eneste opdatering på den sag. Klubben har sidenhen svaret, at beløbet ikke tilsvarer den værdiansættelse, de har på spilleren.

Derfor kan handlen meget vel ende meget højere end det afgivne bud for en spiller, som stadig kun er 24 år gammel.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Fernandinho tog samme rute, som Fred muligvis også kommer til. Fernandinhos succes kan få Fred overbevist om, at et skifte ville være en god idé for ham.

Fred er helt sikkert pengene værd, såfremt han kan formå at levere på et ligeså højt niveau som landsmanden og hans tidligere holdkammerat i Shakhtar Donetsk.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne