Chelsea har ikke haft den ønskede sæsonstart, med blot fire point i tre kampe. Først 2-2 med midterholdet Swansea, så et pinligt 0-3-nederlag til mesterskabskandidaterne fra Manchester City og så endelig oprejsningskampen i denne weekend mod West Bromvich Albion, hvor klubben fra London trak sig sejrigt ud af kampen med en 3-2 sejr.

Denne dårlige sæsonstart har Chelsea-manager Jose Mourinnho taget konsekvensen af og siden hentet spanske Pedro i Barcelona. Han viste sprudlenede spil i kampen mod West Bromvich Albion, hvor han helt fantastisk leverede et mål og en assist. Dette har måske givet den portugisiske manager blod på tanden, for han skrev mandag under med en ny spiller.

Læs også: Benzema fortæller hvor han befinder sig næste sæson

Kenedy, 19 år, angriber

Chelsea bekræftede i mandags på deres Twitter-profil, at de har hentet den 19-årige angriber, Kenedy, fra den brasilianske klub Fluminense. Han får trøjenummeret 16 og støder til truppen i disse dage.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/635153631428411392/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

“Jeg er meget glad for at have skiftet til Chelsea,” siger brasilianeren til klubbens officielle hjemmeside og fortsætter:

“Det er en spændende tid for mig, når jeg slutter mig til de engelske Premier League-mestre, og jeg håber, at blive en vigtig spiller for klubben,” slutter Kenedy.

Læs også: Kæmpe transfer undervejs: City snublende tæt på De Bruyne

Faktisk er denne tranfer ikke helt ny, fordi unge Kenedy deltog i Chelseas presæson, hvor klubben drog til USA for at spille en masse træningskampe. Blandt andet spillede han mod selveste Barcelona, da den catalanske storklub hen over sommeren tørnede sammen med London-klubben, som altså nu er hans nye arbejdsgiver.