Den 29-årige Chelsea-målmand Asmir Begovic vil fra juli måned, være at finde hos Bournemouth. Skiftet er blevet offentliggjort på Bournemouths egen hjemmeside.

Af Lasse D. Drescher

Fra den 1. juli kan den 29-årige Chelsea-målmand Asmir Begovic være at finde, hos Premier League-klubben AFC Bournemouth. Det skriver Premier League-klubben på deres officielle hjemmeside.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Den erfarne målmand startede sin tid hos Portsmouth, hvor han dog var udlejet i mere eller mindre hele hans ophold som varede fem år. Begovic var i Portsmouth-perioden udlejet en enkelt sæson til Bournemouth, tilbage i 2007.

Asmir Begovic slog i 2010 og frem til 2015 for alvor sit navn fast, i den engelske Premier League. Begovic stod i målet for Stoke i mere end 170 Premier League-kampe. Det blev endda til en scoring for Asmir Begovic.

Asmir Begovic udtaler følgende til Bournemouths officielle hjemmeside:

“Bournemouth er en spændende og ambitiøs fodboldklub. Der er alt det der skal være, for en lys fremtid forude for klubben. Da jeg første gang talte med Eddie Howe, der indså jeg at det var her, jeg ville fortsætte min fodboldkarriere.

Jeg er selvfølgelig meget spændt, og jeg ser meget frem til at blive en del af truppen. Samtidig med at jeg forhåbentlig kan få en stor rolle, i klubbens nærmeste fremtid.”

Bournemouth-træneren Eddie Howe udtaler følgende om Begovic:

“Asmir er en god målmand, som har vist høj klasse og niveau i mange år, her i Premier League. Han har en god alder, og han passer perfekt ind på holdet. Der er ingen tvivl om at Asmir bliver en god spiller i klubben.

Asmir vil give god konkurrence i en god målmands-gruppe, hvor jeg ser frem til at erfaringen kan hjælpe både Asmir og klubben på og uden for banen.”

Læs også: Chelsea-målmand rygtes mod Premier League-konkurrent