58. Så mange kampe stod hollandske Ronald Koeman i spidsen for engelske Everton, men han er nu fortid i Liverpool-klubben.

 (Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Det oplyser Premier League-klubben på sin hjemmeside. Ronald Koeman er blevet afskediget som træner for klubben efter bare 16 måneder for The Toffees.

Læs også: Sådan vil Tøfting hjælpe dommerne

I sidste sæson førte Koeman holdet frem til en acceptabel syvendeplads i den bedste engelske fodboldrække, men sådan er det langt fra gået i denne sæson.

Læs også: Spelmann: FCK får hjælp af dommerne i Parken

I Premier League er klubben i øjeblikket placeret på en aldeles skuffende 18. plads. Dermed betyder det også, at Everton er under nedrykningsstregen.

Læs også: Premier League: Her er ugens hold

I Europa League er det heller ikke gået særlig godt. Her har klubben tabt to kampe og spillet en enkelt uafgjort. Dette betyder, at The Toffees må se sig selv på sidstepladsen i Europa Leagues Gruppe E.

Læs også: AaB sætter negativ rekord: Nu har klubben taget drastiske midler i brug

Ronald Koeman fik 58 kampe som manager for Everton. Han kom til Merseyside-klubben i 2016 fra Southampton, og har været i et væld af klubber i løbet af sin trænerkarriere, som efterhånden har varet 20 år.

Han startede som assistenttræner for sit moderland, Holland, men der gik ikke lang tid, før han blev ansat som assistenttræner for FC Barcelona i stedet for.

Efter FC Barcelona kom Koemans første trænerjob. Han skulle stå i spidsen for Vitesse Arnhem, hvor han var en enkelt sæson. Ajax havde lagt mærke til Koemans imponerende evner og tilbød ham jobbet som træner. Koeman var i Ajax fra 2001 til 2005.

Nu ventede udlandet for første gang i Koemans trænerkarriere. Men Benfica ville kun have ham i en enkelt sæson, og så vendte turen atter hjem til Holland, hvor PSV var villige til at give hollænderen en chance til.

Valencia, AZ Alkmaar og Feyenoord var alle destinationer på Koemans videre færd, inden turen gik til engelske Southampton, og som bekendt Everton, hvor han nu er blevet fyret.

Læs også: Officielt: Her er årets Golden Boy