Manchester United skriver på deres hjemmeside, at de er nået til enighed med Premier League-klubben Everton. Nu mangler der blot et lægetjek, og så skal belgieren underskrive kontrakten.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har skrevet på deres officielle hjemmeside, at de er nået til enighed med Everton. Det omhandler den belgiske stjerneangriber Romelu Lukaku, som nu er meget tæt på et skifte til Manchester United.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Der bliver ikke afsløret nogen pris, men Manchester United skriver at der nu kun mangler kontrakten til Lukaku og det obligatoriske lægetjek.

Den 24-årige Romelu Lukaku har lavet 85 scoringer i 186 Premier League-kampe. Det har dog ikke været for Everton allesammen. De har været for Chelsea, West Bromwich og til sidste Everton.

Belgieren har haft en solid sæson

Romelu Lukaku havde i den forgangne sæson, sin bedste sæson hvis man kigger på Premier League-målscoringen. Det blev til 25 Premier League-scoringer for den store belgiske angriber.

Hvis dette skifter bliver en realitet, vil Romelu Lukaku være Manchester Uniteds anden signing denne sommer. De Røde Djævle har allerede hentet Benfica-profilen Victor Lindelöf til Old Trafford.

Læs også: West Ham vil have fat i Serie A-angriber