Real Madrid er en af verdens absolutte største og bedste klubber. Denne sæson er dog ikke forløbet som man havde håbet på. Det spanske mesterskab missede man og ærkerivalerne fra Barcelona kunne løfte pokalen til stor frustration for fansene og bestyrelsen. Derudover glippede også den spanske pokaltitel, Copa del Rey, som Barcelona også vandt. Endnu mere frustration og ærgrelse må klubben og klubbens præsident, Florentino Perez, sidde tilbage med, fordi Barcelona er i finalen i Champions League. Såfremt den catalanske storklub vinder, tager de ‘The Treble’, mens Real Madrid ingenting vinder. Denne trofæløse sæson har klubben taget konsekvens af, og derfor har de fyret Carlo Ancelotti, som bragte Champions League-trofæet tilbage til Madrid i sidste sæson. Nu ansætter klubben så en træner, der har vundet næsten alt, hvad der er at vinde, i moderne fodbold.

Læs også: MSN slår Real Madrid-rekord og bliver verdens bedste angrebstrio

Læs også:Overraskende statistikker: De Bruyne og Hazard bedre end Messi og Ronaldo

Rafael Benitez hedder manden

Rafael Benitez er en træner, der har været rundt i verdens forskellige topklubber og spanieren har vundet mange trofæer gennem hans 29-årige lange trænerkarriere. Senest var Rafa, som hans også bliver kaldt, i italienske Napoli, hvor det dog ikke gik som forventet. Semifinale-exit i Europa League og en misset kvalifikation til Champions League blev slutresultatet. Benitez har dog tidligere vundet to mesterskaber i Spanien med Valencia i 2002 og 2004. I 2004 formåede han også at vinde Europa League, som den hedder nu, med netop Valencia. Knap ti år senere, i år 2013 løftede han igen Europa-League titlen, denne gang med engelske Chelsea. Spoler vi tiden præcis ti år tilbage, oplevede Benitez nok sin største triumf, da han i 2005 vandt selveste Champions League med Liverpool, på straffesparkskonkurrence, efter at have været bagud 3-0. Derudover har den 55-årige træner også formået at høste personlig hæder. Han er nemlig blevet kåret til årets træner to gange af de europæiske fodboldforbund.

Ægte Madrid-mand

Man kan godt betegne benitez som en ægte Real Madrid-mand. Han er født og opvokset i Madrid og spillede 247 kampe for klubbens B-hold igennem sin proffesionlle fodboldkarriere. Derudover har Benitez tidligere været træner for klubbens B- og ungdomshold i knap ti år.

Læs også:Real Madrid fyrer Ancelotti: Statistikkerne viser at det er en kæmpe fejl

Nedenfor kan du se Real Madrid merchandice fra vores partnere:

[shopello_products]