af: Emil Plovgaard

Schalke 04 har været på rov i Juventus, hvor man har hentet forstærkning. Gelsenkirchen-klubben har haft et fantastisk efterår, og hvis ikke det havde været for Bayern München, var de endt som Herbstmeister. Således overvintrer klubben på en aktuel andenplads.

(Photo by Manuel Blondeau/Icon Sport)

Det tegner sig til at blive en god sæson for Schalke 04. Klubben har langt om længe fået spillet på banen til at hænge sammen, og det har kastet flere solide resultater af sig. Alt dette til sammen gør, at klubben i øjeblikket er placeret på en andenplads i tabellen.

Læs også: Medie: Tidligere Premier League-stjerne vender hjem til Holland – Nicolai Jørgensen får hård konkurrence

Nu kan fansene af den tyske klub fra Gelsenkirchen også fryde sig over noget andet. Det er nemlig lykkedes Schalke at leje den kroatiske landsholdsspiller, Marko Pjaca, i Juventus for resten af sæsonen.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Kroaten ankom til Torino-klubben i sommeren 2016, men det er ikke gået som ønsket for Pjaca i løbet af det første halvandet år i Juventus. Derfor forsøger Pjaca nu at få spillet tilbage på gled med et lejeophold i Schalke 04.

Læs også: Her er de ti rigeste klubber i verden – Arsenal er nummer to

”Jeg snakkede med Benedikt Höwedes om Schalke, og han havde så mange positive ting at sige om klubben og fansene her. Træneren fortalte mig meget om hans spillestil, og det kunne jeg lide. Nu håber jeg bare på at få så mange kampe som muligt”, fortæller Marko Pjaca til klubbens hjemmeside.

Læs også: Tidligere OB- og FCK-målmand takker af: Jeg vil være målmandstræner

Foruden Juventus og nu, for en kort stund, også Schalke 04, har Marko Pjaca også spillet for kroatiske Dinamo Zagreb, som er kendt for at have produceret mange verdensstjerner i tidens løb.

Læs også: Medie: 3 spillere som kan være interessante for Tottenham – dansker skal afløse Kane