Den 19-årige forsvarsspiller, Luka Racic, skifter F.C. København og en tilværelse i Superligaen ud med Brentford fra Championship. Han får to år i det engelske.

Foto: BrentfordFC.com

Det er ikke første gang, Brentford har nuppet spillere fra de danske rækker. Og nu har de søreme gjort det igen.

Denne gang har de hentet Luka Racic hos F.C. København. Den 19-årige midterforsvar bliver en del af “danskerklubben”, og kan se frem til at skulle tørne ud for ‘The Bees’ de kommende to sæsoner.

LÆS OGSÅ: Vildt transferrygte: Barcelona henter FCK-stjerne!

Endvidere meddeles det, at der er inkluderet en option i kontrakten, som gør, at Racic kan få yderligere et år i Brentford, såfremt han imponerer. I første omgang er han dog udvalgt som spiller til klubbens B-hold.

På Brentford B spiller også Lukas Talbro og Mads Bech Sørensen, som Racic kender fra de danske ungdomslandshold.

Han var en del af den danske U19-trup, som lige akkurat ikke kom med til sommerens U19-EM i Finland.

LÆS OGSÅ: Medie: Tottenham snupper talentfuld englænder

Til klubbens hjemmeside, fortæller træner for Brentford B, Kevin O’Connor, følgende om den nye spiller:

– Luka har imponeret os med sine evner og hårde arbejde. Han har også spillet med andre fra Brentford B qua hans U-landskampe. Dette gjorde, at vi allerede vidste noget om ham på forhånd. Han har været på vores radar i et stykke tid nu, så vi er glade for at kunne hente ham.

– Han er en stærk forsvarsspiller, som kan bringe noget stabilitet ind i de bageste geledder. Han kommer forhåbentlig til at udvikle sig hos, og skal forsøge at spille sig på holdet hver uge.

LÆS OGSÅ: Udsalg i Feyenoord: Dét koster Nicolai Jørgensen