Nicolai Jørgensens nuværende klub, hollandske Feyenoord, har valgt at sænke prisen på den tidligere FCK-angriber.

FCK sælger Nicolai Jørgensen til Feyenoord.
Nicolai Jørgensen forlader FC København efter fire sæsoner og fortsætter karrieren i hollandsk fodbold
Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016

I januar måned – hvor transfervinduet var åbent – så engelske Newcastle fra Premier League sig lune på den danske landsholdsangriber.

Faktisk var de så interesseret i Jørgensen, at de også bød på ham. Men de 130 millioner kroner blev prompte afvist af hollænderne. De ønskede nemlig 150 millioner kroner for ham.

Der er dog stadig håb for Newcastle. Det melder den engelske avis, The Northern Echo torsdag. Feyenoord sænker nemlig købsprisen på Nicolai Jørgensen til 130 millioner kroner i håbet om at de kan afsætte ham denne sommer.

LÆS OGSÅ: Vildt transferrygte: Barcelona henter FCK-stjerne!

Nicolai Jørgensen kan muligvis se frem til at spille en del kampe i Premier League, såfremt Newcastle gentager deres bud fra i vinter.

Men The Northern Echo beretter dog også om, at på trods af, at Rafael Benitez stadig er en stor beundrer af danskeren, så har han rettet blikket andetsteds.

I stedet skulle den spanske træner have rettet blikket mod Alessane Plea fra franske Nice såvel som West Bromwichs Salomon Rondon.

LÆS OGSÅ: Juventus-stjerne er fortsat eftertragtet hos Manchester United

Begge angribere koster i omegnen af det, Feyenoord nu forlanger for Nicolai Jørgensen.

Den danske landsholdsangriber har på det seneste haft en svær tid. Han brændte et straffespark i ottendedelsfinalen mod Kroatien ved VM, og sidenhen har han modtaget utallige dødstrusler.

LÆS OGSÅ: Dropper United: Ronaldo “tæt” på skifte til italienere