Manchester United-legenden Peter Schmeichel har nu givet sit bud på, nutidens bedste målmand. Det er dog ikke den nuværende Manchester United-målmand David de Gea, men Bayern München-profilen Manuel Neuer.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie TheFaithfullMUFC skriver at Peter Schmeichel ikke mener De Gea er den bedste målmand i verden. Den danske Manchester United-legende mener nemlig at Bayern München-stjernen Manuel Neuer er bedre, end David de Gea.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Den 26-årige spanske målmand David de Gea forlod Atletico Madrid til fordel for Manchester United, tilbage i 2011. Siden da er David de Gea blevet bedre og bedre, og han er efterhånden eftertragtet som den bedste målmand i Premier League.

Manchester United-målmanden viste hvor vigtig han er for klubben, i deres 0-0 kamp mod Liverpool på Anfield. De Gea lavede en fantastisk fodparade for at holde bolden væk fra netmaskerne i målet.

Den nu 53-årige Peter Schmeichel nåede omkring 300 kampe for Manchester United, i perioden 1991 til 1999. Schmeichel har svaret på spørgsmålet om hvem der er den bedste målmand i verden, i et interview med mediet.

Peter Schmeichel udtaler følgende:

“Jeg får ofte stillet dette spørgsmål, hvem er den bedste i verden? Min yndlingsmålmand i øjeblikket er Manuel Neuer, og det har han været længe. Det er grundet den måde han udvikler rollen som målmand på.

Han var en ung og modig målmand, som turde meget. Jeg så ham da Schalke besøgte Old Trafford, og han lavede en fantastisk redning. Jeg tænkte bare hvem er denne unge spiller, han er modig og så står han så langt væk fra sit mål.

Han er en af de få målmænd som faktisk kan forlade deres mål og deltage i spillet. Det gør at han kan være med i spillet, og være en ekstra spiller på banen. Det er noget jeg nyder at se hver eneste gang.”

 

Læs også: Jose Mourinho insisterer: Jeg forlænger ikke med United – men jeg skifter heller klub