Juventus-forsvarsspiller nærmer sig ifølge engelsk medie, et skifte til PL-storklub.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Metro, så har Premier League-storklubben Chelsea stor interesse, i italiensk forsvarsspiller. Det er den 23-årige Juventus-forsvarsspiller Daniele Rugani, som rygtes væk fra den italienske storklub.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Daniele Rugani skulle ifølge mediet, have givet udtryk for at han gerne vil til Chelsea. Det er formentlig også for at sikre sig en masse spilletid, som Chelsea formentlig vil kunne love den unge italiener.

Chelsea sluttede som nummer fem, i den forgangne Premier League-sæson. Derfor er det altså ikke blevet til noget Champions League, for Chelsea i den kommende sæson. Det er formentlig noget som kan få spillere til at overveje, hvor vidt de ønsker en fremtid hos Chelsea.

Daniele Rugani har længe været betragtet, som en af de fremtidige Juventus-profiler. Da han har været solid i de fleste kampe, som han har spillet. Dog får han ikke så meget spilletid hos Juventus, som han formentlig gerne ville.

Noget som også bør overvejes, er at forsvaret hos Juventus er efterhånden godt oppe i årene. Så der går formentlig ikke længe, til at Daniele Rugani formentlig kan få en fast plads på det italienske storhold.

Italiensk Juventus-spiller nærmer sig skifte til Premier League

Rugani har til tider også vist at han godt kan med fødderne, ligesom de fleste af nutidens forsvarsspillere. Derfor er det også forståeligt, at der er interesse specielt fra Premier League-klubber.

Eftersom at man i Premier League er begyndt for alvor, at gå op i at have forsvarsspillere og målmænd, som er gode med fødderne. Men det tyder ifølge det engelske medie på, at Daniele Rugani har interesse i at forlade den italienske storklub, for at skrive under med Chelsea.

Læs også: FC Porto-spiller er eftertragtet hos Real Madrid & Tottenham