Tottenham-træner Mauricio Pochettino fortæller, ifølge det engelske medie Goal.com, at han har en spiller i sin trup, der i fremtiden kan blive blandt verdens bedste angribere. Spilleren, der er tale om, hedder Harry Kane, er 21 år og fik sit seriøse gennembrud i den netop færdigspillede sæson, med 21 mål i 31 kampe.

Det som Kane formåede at præstere sidste sæson, betragter flere eksperter som meget imponerede, fordi det var englænderens første hele sæson i verdens hårdeste liga. Derudover er bedriften særlig flot, på grund af angriberens unge alder og ringe erfaring.

Harry Kane blev en del af Tottenhams førstehold sidste sæson, under den daværende manager Tim Sherwood, og her gjorde han det faktisk ganske godt, men ingen havde nogensinde troet, at den unge U21-landsholdsspiller ville gøre det så godt.

Læs også: Cech: Havde det ikke været for dette uheld var jeg aldrig blevet målmand

‘Verdens bedste angriber’

Pochettino fortæller, at han vil bygge holdet op omkring klubbens nye guldfugl, men også at Kane kan blive en af verdens absolutte bedste angribere.

“Han kan håndtere presset. Han er ung , men meget moden. Han har virkelig muligheden for at blive en af ​​de bedste angribere i verdenen,” sagde den argentinske taktiker til Goal.com. “Hvis du kan gøre det godt i England og Europa, kan du gøre det godt i alle turneringer.” 

Jeg mener, ​​at vi har meget ambitiøse og unge spillere i truppen nu, ligesom Harry. Vi er nødt til at fastholde denne mentalitet. Vi vil forsøge at opbygge et meget stærkt hold de næste par år,” sluttede Tottenham-manageren.

Læs også: Top 5: Mest sindssyge fangrupper

16 mål i 2015 og 30 procent udnyttelse

Alene i 2015, formåede Kane at få netmaskerne til at blafre hele 16 gange i kun 19 kampe, hvilket var mere end nogen anden spiller i Premier League. I den periode konverterede englænderen hele 30 procent af sine chancer til mål, og disse mål gav klubben en plads i Capital One Cup-finalen og en direkte plads i gruppespillet i Europa League. Godt gået Harry!