Der findes altid to slags fodboldfans. Dem der hygger sig med at se kampe, stille og roligt, blandt familie og venner, og dem, der kun er ude på ballade. Mange fangrupper bruger fodboldkampe som en undskyldning for at gå i slåskamp og dette ender aldrig godt. Football Daily har samlet de fem mes sindssyge fangrupper i moderne fodbold. God fornøjelse…

Læs også: Big spenders: Trænere der har brugt flest penge

5. Argentinas landshold – Barras Bravas

En del af de mennesker som støtter det Argentinske landshold, kalder sig selv for Barras Bravas, og størstedelen af medlemmerne af denne gruppe, har en kriminel fortid eller er i det kriminelle miljø lige nu. De er kendt for at skabe høje og vilde stemninger på de argentinske stadioner, men nogen gange går det altså galt. Gruppen har op til flere gange været involveret i volds- og dødssager, i forbindelse med fodboldkampe.

Faktisk har gruppen kidnappet familiemedlemmer fra modstanderholdet og afpresset klubbens embedsmænd for penge og stadionbilletter. Mest chokerende er, at Argentinas medlem af FA, selv har leveret rejser og billetter til Barras Bravas, da VM i Sydafrika i 2010 skulle afholdes.

Læs også: José Mourinho er på pletten igen: Langer ud efter Rafael Benitez’ kone