Paul Pogba. Det er et navn, som man nok burde huske på, hvis man ikke allerede gør det. Pogba spillede i sine ungdoms år for Manchester United, men han fik aldrig rigtig chancen. For at udvikle sit talent og få mere spilletid, søgte Pogba mod Italien og Juventus. Han er idag fast mand hos Juventus og han blev i 2014 kåret som Europas største talent.Singapore_Selection_vs_Juventus,_2014,_Paul_Pogba

Pogba er blot 21 år gammel, men han allerede en fantastisk leder på midtbanen for Juventus. Han har en god fysik og med sine 188 cm fylder han også meget i luftrummet. Hans spark fra distancen er også flere gange blevet bemærket i Italien, i form af en række vilde langsskudsmål.

Pogbas store sucess i Italien, har gjort ham til den vel nok mest eftertragtede fodboldspiller i verden. Hans agent bekræfter idag, at der i øjeblikket forhandles med hele 7 storklubber. Klubberne skulle eftersigende være Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea FC, Manchester United, Manchester City, Arsenal FC og FC Bayern München.

Prisen vil naturligvis være i den høje ende. Pogbas agent, Mino Raiola, har ligeledes udtalt at prisen vil ligge over 100 millioner euro, hvilket svarer til cirka 750 millioner kroner. Rygterne idag siger, at Arsenal er det eneste hold, der endnu har gjort et konkret bud klar, som eftersigende ligger på hele 800 millioner.

Hvor tror du Pogba ender henne?

I en FC Barcelona trøje eller Manchester United trøje eller bliver han hos den gamle dame?