På onsdag skal den engelske storklub Manchester United møde de italienske mestre fra Juventus i Champions League-gruppespillet. Det er en kamp, som bliver spillet i Torino, som samtidig bliver til en tur tilbage til sin gamle klub for den franske midtbanespiller Paul Pogba.

Af Anders Lang Jensen

Paul Pogba fejrer med Juventus

 

Den store profil på Uniteds midtbane kommer med udtalelser omkring hans tidligere klub Juventus. Spørgsmålet er, om fans af United skal føle sig en smule bekymrede om franskmandens kommentarer vedrørende en eventuel transfer væk fra Old Trafford.

Han skiftede efter en periode i Juventus tilbage til United i 2016, men han giver stadig Juventus æren for modningen af ham, og han ser meget frem til kampen i Italien. Det fortæller han i et interview med franske RMC Sport.

”Jeg glæder mig til det. Det er ret vildt. Jeg talte med min bror om det i sommer, og jeg sagde ‘tænk, hvis vi kommer i samme gruppe som Juve?’. Det er fornøjelse for mig. Torino er mit hjem, og det er dér, jeg scorede mit første professionelle mål”, lyder det fra Pogba.

VANVID: Dansk klub var millimeter fra PSG-stortalent denne sommer!

Paul Pogba

 

Verdensmesteren fortæller desuden, at han stadig holder kontakten med flere af spillerne på holdet. Her er det særligt Juan Cuadrado, Paulo] Dybala og Leonardo Bonucci, som han taler med fra tid til anden.

”Vi er som en familie, så selvfølgelig taler vi stadig sammen, siger Pogba, der også husker tilbage på tiden med Pirlo, Buffon og Chiellini, der var meget lærerige at spille og træne sammen med. Selvom man er en etableret spiller, så kan man altid lære af dem”, lyder det fra United-spilleren.

Kampen mellem Juventus og Manchester United spilles onsdag aften klokken 21. Englænderne tabte første møde i gruppen mod Juventus med 1-0 i sidste runde.

NEJ NEJ: Laudrup afviser trænerjob i CL-kongeklub!