I øjeblikket er han en af de mest scorende spiller i Premier League, men for den 35-årige Glenn Murray har det ikke været nogen nem vej til toppen.

SWANSEA, WALES – NOVEMBER 04: Glenn Murray of Brighton and Hove Albion celebrates scoring his side’s first goal during the Premier League match between Swansea City and Brighton and Hove Albion at Liberty Stadium on November 4, 2017 in Swansea, Wales. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Hans karriere var nemlig tæt på at stoppe, før den overhovedet var gået i gang.

Det fortæller angriberen i et interview med Sunday Mirror. Glenn Murray var tæt på at stoppe karrieren i 2004, da han ikke fik spillet sig til en kontrakt hos Sunderland.

Brighton-angriberen har i denne sæson nettet 10 gange. Kun Mohamed Salah, Pierre-Emerick Aubameyang, Harry Kane og Sergio Agüero har scoret flere gange end ham.

For at nå det ypperste niveau i engelsk fodbold, måtte Murray dog kæmpe sig op. Således tilbragte han ti år i de nedre rækker hos klubber som Carlisle, Rochdale og Crystal Palace.

Glenn Murray åbner op for hans fortid i et interview med Sunday Mirror denne weekend.

– Det har været en helt utrolig rejse. Fra mit udgangspunkt, troede jeg aldrig, det ville kunne ske for mig.

– Jeg var på prøve hos Sunderland, men det blev ikke til noget. Så jeg begyndte at arbejde på en fabrik igen, og spillede ikke fodbold i seks uger, før Carlisle inviterede mig til en kamp for deres reservehold.

– Jeg scorede ét mål i den kamp, og det gav mig ekstra tid til at bevise noget. Hvis jeg ikke havde scoret i den kamp, havde mit liv nok set markant anderledes ud i dag.

SE OGSÅ: VILD KASSE: Anders Randrup scorer VANVITTIGT selvmål imod OB

Siden dengang i 2004, er det dog gået over stok og sten for Murray.

På trods af, at han er blevet 35 år, er det først i de seneste år, at han har leveret på det højeste niveau i England.

Glenn Murray har repræsenteret Brighton siden 2017. I det sydengelske er det blevet til 30 mål i 79 kampe.