Inter-spilleren Joao Mario rygtes endnu engang væk fra Inter. Det er Manchester United som fortsat har stor interesse, i den 24-årige portugiser.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror, skriver at Manchester United stadig har Inter-profil i kikkerten. Det er den 24-årige portugisiske Inter-spiller Joao Mario, som efter en enkelt sæson hos Inter, allerede rygtes væk fra klubben.

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images )

For nyligt kom det frem, at Joao Mario ikke er tilfreds med spilletiden han fået hos Serie A-storklubben. Derfor er et skifte væk fra Inter Milan formentlig tiltalende, for den portugisiske landsholdsspiller.

Joao Mario har blot spillet fire kampe, for Serie A-klubben i denne sæson. Mario er blevet bænket til fordel for Marcelo Brozovic, Matias Vecino og Borja Valero. Det meldes at Joao Mario formentlig kan være spilleren, som skal erstatte Henrikh Mkhitaryan hos Manchester United.

Inter Milan betalte omkring 335.000.000 kroner, for at hente Joao Mario til klubben fra den portugisiske storklub Sporting. Det forventes at Inter Milan vil forsøge at beholde Joao Mario, men de bør overveje et salg.

Grunden til at de bør overveje et salg af den 24-årige kantspiller, er fordi at han er utilfreds. En utilfreds spiller i klubben, er dårligt på alle måder. Både på banen men også udenfor banen, og derfor skal der tages en vigtig beslutning.

Hvad koster den portugisiske Inter-profil?

Der meldes endnu ikke om en forventet pris, på den portugisiske kantspiller. Men Inter vil gerne beholde Joao Mario som tidligere nævnt. Derfor forventes det at de vil kræve så mange penge, som de kan.

Formentlig fordi de så håber på at Premier League-storklubben dropper deres interesse i 24-årige Joao Mario. Men i løbet af de seneste par transfervinduer, er det blevet tydeligt at Premier League-klubberne ikke har problemer, med at gå ud og spendere mange penge på spillere.

Læs også: United taber til Bristol City: En uheldig dag for Mourinho men en smuk dag for fodbolden