Edinson_Cavani,_PSGDen franske storklub havde planlagt en træningslejr i Marokko, i forbindelse med vinterpausen i den franske Ligue 1. Holdet skulle træne samt spille en kamp mod Inter i Marokko. Alle de store stjerner var med – på nær to. Edison Cavani og Ezequiel Lavezzi dukkede nemlig ikke op til træningslejren i Marokko.

De to stjerner havde hverken skader eller ferie, så de skulle ligesom de andre spillere, deltage i træningslejren. De to stjerner valgte dog at blive væk og det får nu konsekvenser. PSG træneren Laurent Blanc har meddelt de to spillere, at de kommer til at træne for sig selv i den næste uge samt, at de ikke komme til at spille de kommende kampe. Oveni denne straf for de også en økonomisk straf af ukendt størrelse.

Til AS udtaler Laurent Blanc: ”Det kom meget dårligt for os. Vi har brug for positiv dynamik i truppen, og når man sætter personlige behov over holdet, bliver det ikke accepteret.” Cavani og Lavezzi er ikke tilfredse med straffen og det har sat spekulationerne i gang. Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Juventus og Real Madrid meldes alle interesserede i de to stjerner. Efter balladen i Paris kan et muligt januar skifte pludselig være meget tæt på. Kan du se Cavani i en Chelsea trøje eller Real Madrid trøje?

Se Zlatan Ibrahimovic løn her