Puma har de seneste par år meldt sig ind i kampen om støvlemarkedet. De har for alvor halet ind på de store drenge fra, Adidas og Nike. De har med deres Evo modeller skabt noget helt nyt og de er heller ikke bange for at lancere støvler i vilde farver. De har fået en række store stjerner med på Puma vognen og vi kan bl.a. forvente at se stjerner som, Fabregas, Reus, Balotelli, Agüero og Yaya Toure optræde i Puma fodboldstøvler til VM. Puma er ligesom Nike klar med en støvlepakke i vilde farver, som også passer perfekt til det farverige Brasilien.

Puma Tricks er klar til VM 2014

Ovenover kan man se de støvler som indgår i Puma’s “Tricks pack.” Det første spørgsmål de fleste stiller når de ser dem, er naturligvis om der ikke er byttet om på farverne? Og jo, det er der, men det er med fuldt overlæg, at det er gjort. Puma har lavet noget vildt og noget opsigtsvækkende. Vi har tidligere set professionelle fodboldspillere med to forskellige fodboldstøvler i hver sin farve, men vi har aldrig set at det er lavet som her, hvor det er meningen at det skal se sådan ud. Ikke nok med at det er to forskellige farver, det er også to ret vilde og ret forskellige farver. Puma Tricks vil uden tvivl vække stor opsigt ved VM og det er nok også det Puma har tænkt.

Puma er ikke bange for at gøre det uventede og det rygte lever de så sandeligt op til med Puma Tricks. Støvlerne er et resultat af Puma’s VM kampagne “The Nature of Believing.” Dette er præcist hvad Puma har forsøgt at få denne støvle til at signalere. Den naturlige tro på sig selv og viljen til at skille sig ud fra mængden og skabe historie. Rent teknisk er der er ikke sket så meget med modellerne som er med i Puma Tricks kollektionen. Puma evoSPEED har fået lavet en lille ændring i GripTex teksturen på overdelen, så den nu er mere zigzag formet, hvilket skulle giver bedre greb om bolden. Puma evoPOWER har ikke fået lavet nogle ændringerne ud over de vilde farver.

Bliv klar til VM med de nye Puma Tricks støvler – find dem her
Puma Tricks presentation box
Er du klar til at se Puma Tricks fodboldstøvler i aktion til VM 2014 i Brasilien? Og tror du at nogle af Puma’s spillere kan leve op til det støvlen er skabt ud fra – at man kan skabe historie med den?