Puma er nu klar med nye farver til deres populære King model og den superlette udgave af den, nemlig King SL. King modellen har efterhånden været på markedet meget længe og den er mest kendt for den klassiske sorte og hvide farvekombination. Puma fodboldstøvler har været igennem en mindre forvandling gennem de seneste år og her er King modellen ingen undtagelse. Puma har formået at klemme sig ind mellem de to store drenge på støvlemarkedet: Adidas og Nike.

puma fodboldstøvler

Deres opdatering af Puma King modellen har bl.a. været en væsentlig faktor i forhold til at opnå dette. Puma King er blevet forvandlet til en moderne fodboldstøvle, som oveni en rigtig god støvle også har fået et fedt design. Puma formåede samtidigt at overraske fodboldverdenen, ved at lancere en meget let udgave af Puma King, nemlig King SL. Nu har de to modeller fået en ny gang maling. Byd velkommen til Puma King og Puma King SL i farven, hvid/sort/gul.

Puma King og Puma King SL – Hvid/Sort/Gul

Puma King blev tidligere ofte sammenlignet med Adidas Copa Mundial, mest på grund af at det var en meget no nonsense fodboldstøvle med et traditionelt design. De dage er ovre og Puma King er nu en top støvle som sammenlignes med bl.a. Nike Tiempo. Pumas fodboldstøvler har formået at holde fast i det meget elegante design, men de har så samtidigt givet det et nyt og friskt pust.

Den nye farve er en traditionel hvid/sort, men den har fået tilføjet en gul farve, som giver den noget friskhed og det gør at støvlen ser virkelig fed ud. Denne farvekombination passer perfekt til den elegance King stadigvæk har og det går ganske godt i spænd med tanken om, at den bibeholder de klassiske træk som komfort og touch kombineret med topmoderne teknologi.

Syntes du den nye Puma King farve er fed? Den kan forudbestilles til kun 1199.- her.

 

Puma King modellerne giver dig fantastisk komfort

Den nye Puma King farveopdatering kommer som nævnt i to modeller. Den “almindelige” Puma King og dens superlette makker Puma King SL, som kun vejer sølle 171 gram. King SL må siges at være en fantastisk opfindelse. Den søger at kombinere den fantastiske komfort fra Puma King med letvægtsoplevelse. De tog modeller kommer begge to med en meget lækker overdel. På Puma King sidder der en overdel af garvet kalveskind, at det er garvet gør at overdelen bliver utrolig blød og smidig.

For at bringe vægten på Puma King SL ned, har støvlen fået en overdel af microfiber med en læderagtig finish. Denne overdel bliver meget hurtigt blød og smidig ligesom overdelen på Puma King, så man får altså stadig den klassiske King komfort i Puma King SL.

Puma King er udstyret med en fleksibel Pebax-ydersål. Knopsystemet på Puma King består både af runde og aflange knopper. De runder knopper sidder inderst på foden og de sikrer at du har et godt manøvredygtigt greb i banen, når du skal vendinger på små områder. Puma King er lavet med Puma’s ComfortLast, som sikrer god komfort og den følger fodens naturlige bevægelser, så den sidder voldsomt godt på enhver fodform.

King SL er lavet med Puma’s AptoLast som er en lille smule smallere end ComfortLast og den er derfor mere oplagt til den speedstøvle. Knopsystemet på Puma King SL afviger også en smule fra det der sidder på Puma King. På Puma King SL er der kun en enkelt rund knop, ellers er resten af knopperne aflange firkanter. De giver et mere aggressivt greb i banen, hvilket passer perfekt til en speedstøvle. Hvis man kigger nærmere på billedet af støvlernes såler ovenover, kan man se at der på Puma King SL også er en gul torsionbar som op langs sålen. Denne torsionbar er lavet af nylon og den er med til at sikrer optimal kraftoverførsel mellem forfoden og hælen. Dette skulle ifølge Puma sikre dig, at du udnytter de små accelerationer endnu bedre.

Syntes du den nye Puma King SL farve er fed? Den kan forudbestilles til kun 1199.- her.

Hvad syntes du om den nye Puma King og Puma King SL farve? Er den noget for dig – og passer farven til støvlen?