Cristiano Ronaldo fortsætter med at give gaver til Manchester Uniteds unge angriber Marcus Rashford. Senest har den portugisiske superstjerne givet ham en Real Madrid-trøje i gave.

MADRID, SPAIN – APRIL 11: Cristiano Ronaldo of Real Madrid CF celebrates at the end of the UEFA Champions League Quarter Final scond leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on April 11, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder havde ellers travlt nok med at forberede sig til en semifinale i Champions League mod Bayern München. Men Rashford skulle da lige have de bedste ønsker med på vejen og en trøje.

Rashford modtog tidligere på måneden et par røde Nike Air Max 97 CR7 trainers fra Ronaldo, og kan nu fejre succesen fra søndagens FA Cup-semifinale-sejr mod Tottenham med en Real Madrid-trøje, som Ronaldo personligt selv har skrevet under på.

Den engelske angriber skulle straks berette om gaven på Instagram, hvor han delte et billede af Ronaldo, som poserer med trøjen med teksten: ‘Tak chef’.

LÆS OGSÅ: Skal skrabe over en milliard sammen: Tottenham sælger fire markante profiler

Senere delte han også et billede af en personlig gave.

De to fodboldspillere, som begge har aftaler med Nike, har knyttet et tæt venskab, selv om de næsten aldrig ses. Ronaldos ophold i England hos Manchester United har dog gjort, at Marcus Rashford ser op til portugiseren.

På trøjen, Rashford fik i gave, står der følgende besked fra Cristiano Ronaldo: ‘Til Marcus, fortsæt det gode arbejde.’

LÆS OGSÅ: Chelsea lægger op til markante nedskæringer: Conte bliver fyret til sommer

Rashford kan glæde sig over at være nået til finalen i FA Cuppen, men han må dog være ærgerlig over, at han ikke startede inde i kampen mod Tottenham. Her havde Mourinho valgt at tilgodese Alexis Sánchez.

Ronaldo varmer dog i øjeblikket op til en stor sæson for hans Madrid-mandskab. Selv om holdet har haft problemer i denne sæson, så er det alligevel tæt på at nå finalen i Champions League.

Onsdag sikrede man sig en 2-1-sejr ude mod Bayern München, og dermed har man sikret sig et godt udgangspunkt til returopgøret på Bernabeu.

I sæsonen er det blevet til 15 mål for Ronaldo alene i Champions League. Real Madrid kan sikre sig sin tredje Champions League-titel på stribe, hvis de formår at vinde trofæet med de store ører igen i år.

LÆS OGSÅ: José Mourinho er rasende: Derfor solgte Chelsea Mohamed Salah