Tottenham forbereder sig på at skrabe 170 millioner pund sammen til sommer. Efter planen vil man sælge fire stjernespillere i førsteholdstruppen denne sommer.

Nicosia, Cyprus – Semptember 26, 2017: Coach of Tottenham Mauricio Pochettino during the UEFA Champions League game between APOEL VS Tottenham Hotspur

Klubben, som har lejet sig ind på Wembley, mens White Hart Lane bygges om, er villige til at afskibe spillere som Danny Rose, Toby Alderweireld, Victor Wanyama og Mousa Dembélé, så længe de modtager betydelige tilbud på kvartetten.

Rose, Alderweireld og Wanyama vurderes alle i omegnen af 50 millioner pund værd, mens Dembélé, som har et år tilbage af sin kontrakt, kan gå for omkring 20 millioner pund.

Tottenham ønsker at slutte sæsonen godt af ved at sikre sig kvalifikation til Champions League, efter et skuffende antiklimaks til, hvad der ellers tegnede til at blive en god sæson for Spurs’ vedkommende.

LÆS OGSÅ: José Mourinho er rasende: Derfor solgte Chelsea Mohamed Salah

Selvom de føromtalte spillere har været en nøgle i Mauricio Pochettinos planer, så er Tottenham villige til at ofre dem i forsøget på at forynge truppen frem mod den kommende sæson, når de flytter ind på deres nye stadion.

Pochettino har talt åbent og ærligt omkring, at han ønsker at forbedre truppen til sommer, og ønsker at ændre truppens mentalitet, så sølvtøjet kan hentes hjem.

Venstrebacken Rose har været hos Tottenham i mere end et årti, siden han skiftede til London-klubben fra Leeds United i 2007. Men den engelske landsholdsspiller, som offentligt kritiserede Spurs’ transferpolitik sidste sommer, er faldet ud af truppen i denne sæson og har således kun fået 14 optrædener.

LÆS OGSÅ: Gerrard er ikke i tvivl: Han er den bedste spiller i verden

Hans kollega i forsvaret, Toby Alderweireld, skiftede til den engelske hovedstad fra Atlético Madrid i 2015. I starten af denne sæson var han en fast starter i Spurs’ bagkæde, men siden oktober måned er det kun blevet til en optræden på førsteholdet.

Hans landsmand Dembélé har spillet 235 kampe for Tottenham og er blevet en fan-yndling siden skiftet fra Fulham i 2012.

I mellemtiden blev Wanyama købt fri af sin kontrakt i 2016. Inden da spillede han hos Southampton, men skiftede altså sammen med Pochettino til Tottenham.

LÆS OGSÅ: Chelsea lægger op til markante nedskæringer: Conte bliver fyret til sommer