Hazard_vs_Norwich_(crop)Chelsea har haft stor succes indtil videre i sæsonen 14/15. I Premier League har de været suveræne med blot et enkelt nederlag. Inden sæsonen hentede Chelsea stjerner som Cesc Fabregas og Diego Costa til klubben. Disse nye stjerner har i den blå Chelsea trøje virkelig formået, at slå igennem fra start af.

Samtidigt så har sidste sæsons store stjerne, Eden Hazard, bare fortsat med det gode spil. Eden Hazard er altid garant for fantastiske mål og assists. Han har en fantastisk teknik, som virkelig kommer til udtryk i Chelseas kampe. Det fantastiske spil fra Hazard har gjort ham til en eftertragtet herre.

Chelsea har eftersigende fastsat prisen til cirka 700 millioner kroner. Denne pris skulle Real Madrid nu være klar til at matche. Der går rygter om at spillere, som Gareth Bale og Isco kan være på vej væk til at lægge deres Real Madrid trøje på hylden og det skulle bane vejen for, at Eden Hazard kan hentes. Real Madrid har flere gange vist, at de er villige til at bruge store beløb på stjernespillere. Dette så man blandt andet, da de hentede Gareth Bale og Jamés Rodriguez.

Vidste du at…

Fodboldspilleren kan meget andet end at bringe dig de nyeste fodboldnyheder. For eksempel har fodboldspilleren Danmarks bedste guide til Fodboldmål til haven og den bedste guide til at finde en fodbold rebounder.

Husk at bruge alle fodboldspillerens ressourcer, da fodboldspilleren er her for din skyld.