For få dage siden blev det offentliggjort, at spanske Viktor Valdes skifter til Manchester United. Valdes har været uden kontrakt i et stykke tid og han har været rygtet til en række storklubber. Det endte højst overraskende med, at Manchester United hentede den erfarende målmand på en 18 måneders kontrakt. Der var ikke mange der havde set at Valdes trak i en Manchester United trøje.

hi-res-181907958-david-de-gea-of-manchester-united-in-action-during-the_crop_exact

Tilgangen af Viktor Valdes har sat gang i rygterne omkring David De Gea. Valdes får angiveligt en meget høj løn i Manchester United og han er derfor en ekstremt dyr og prominent reservekeeper. Flere medier spekulere derfor i om købet af Viktor Valdes betyder, at David De Gea er på vej væk.

De Gea har flere gange i sæsonen været Uniteds redningsmand og det har medført en markant stigning i hans værdi. Real Madrid er på jagt efter en erstatning for Iker Casillas og De Gea kunne meget vel være manden, der skal udfylde huldet efter legenden. Prisen vil formentlig ligge på omkring 250-300 millioner, men det skulle ikke afskrække Real Madrid, som er meget opsatte på at hente De Gea allerede i januar, så han kan komme i en Real Madrid trøje.