Real Madrid-profilen Marco Asensio rygtes endnu engang væk fra Santiago Bernabeu. Dog er frikøbsklausulen så høj, så det ikke forventes at nogen klub vil betale den absurd høje pris.

Af Lasse D. Drescher

ManchesterEveningNews skriver at der er kommet nyt i rygtet, om Marco Asensio som kunne være på vej mod Manchester United. Der har været tale om at Asensio måske var på vej væk, men nu skyder Asensio rygterne til jorden.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Marco Asensio har nemlig givet udtryk for at han er utilfreds, med spilletiden han får hos Real Madrid. Dog har Zinedine Zidane givet udtryk for at han ønsker at Marco Asensio forbliver i klubben, da han formentlig kan se en stor udvikling i ham.

Real Madrid-spilleren Marco Asensio har startet inde i ni af Real Madrids 17 La Liga-kampe, i denne sæson. Samtidig med at hvis Manchester United skal sikre sig Marco Asensio, skal de ud og spendere ekstremt mange penge.

Marco Asensio udtaler følgende:

“Jeg forstår godt problemet, det er svært at være træner for et hold som er så godt som vores. Zidane ved han kan stole på mig, og det er det vigtigste for mig lige nu og her.

Jeg arbejder hårdt hver eneste dag, for at få lvo til at spille og jeg kender godt min plads i truppen. Jeg er spiller i den bedste klub i verden, og jeg er meget glad for at være her og jeg har ingen planer om at forlade Madrid.”

Real Madrid-talentet Marco Asensio har kontrakt med den spanske storklub, frem til 2023. Der er altså en del år tilbage af Asensios kontrakt med Real Madrid, men hans frikøbsklausul er også sat ekstremt højt.

Frikøbsklausulen ligger ifølge mediet på 3.707.000.000 kroner, hvilket er et absurd højt beløb. De fleste tvivler også på at Marco Asensio nogensinde bliver hentet væk fra Real Madrid, eftersom at hans frikøbsklausul er så høj.

Læs også: Planen er fastlagt: Wenger vil have denne spiller til Arsenal