Bayern München er klar til at sende Franck Ribery på pension. I stedet for franskmanden skal der gøres plads til en stjernespiller fra Paris Saint Germain.

(Photo by Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images)

Bayern München har i mange år haft Franck Ribery på lønningslisten. Men den tid er snart forbi. Nu skal den franske stjerne afløses.

Ifølge mediet France Football har den tyske fodboldklub nemlig øjnene rettet mod Paris Saint Germains tyske stjerne, Julian Draxler, der i øjeblikket fungerer som bænkevarmer for den franske hovedstadsklub.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

Franck Ribery vil dog gerne have en ny kontrakt med Bayern München, men den tyske klub er langt fra villige til at tilbyde franskmanden en.

Derfor er der også plads til den tyske playmaker som franskmandens efterfølger, hvis kontrakt udløber om otte måneder.

Officielt: Gammel kending vender tilbage til FCK

Selvom de ikke kender navnet på deres kommende træner, er bestyrelsen hos Bayern München allerede begyndt at kigge efter forstærkninger til sommerens transfervindue.

Lige i øjeblikket fokuserer den tyske klub på at genoprette klubbens fordums styrke, og det skal ske ved at udskifte den noget ældre arbejdskraft med yngre spillere.

PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League

Med bare otte måneder tilbage af sin kontrakt, er der ikke udsigt for Franck Ribery til en fremtid hos de forsvarende, tyske mestre.

Klubbens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, fortæller også, at klubben øjner den tyske playmaker. – Han er lige den profil, vi er på udkig efter.

Ronaldo i krig med stjernespiller: Sælg ham – ellers smutter jeg!

På trods af en dårlig sæsonstart ligger FC Bayern München i øjeblikket på en suveræn førsteplads i Bundesligaen med 26 point efter 11 kampe.

Franck Ribery er 34 år gammel, mens Julian Draxler er ti år yngre, 24 år gammel.

Se bare her: Sådan får du Lionel Messi i FIFA 18 helt GRATIS