I et interview forud for søndagens opgør mod Chievo, har Alessandro Florenzi talt med Romas presseafdeling. Her har han afsløret flere detaljer om henvendelser, han modtog i sommer. Han valgte dog at blive i Rom.

ROME, ITALY – DECEMBER 20: AS Roma player Alessandro Florenzi competes with Genoa CFC player Diego Laxalt during the Serie A match between AS Roma and Genoa CFC at Stadio Olimpico on December 20, 2015 in Rome, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

– Kontraktforlængelsen var et vigtigt skridt i min karriere. Derudover er det også det, jeg gerne ville, og hvad Roma ville. Alle ved, at jeg havde mange tilbud på hånden, og jeg afviste hver og et. Jeg er glad for at have modtaget dem, for det betyder, at jeg har gjort mit arbejde tilstrækkeligt, fortæller Florenzi.

Forsvarsspillerne fortæller herefter om Romas vigtige opgør mod Real Madrid i Champions League-turneringen. Florenzi mener, at hans hold skal tilpasse sig efter hver kamp.

– Den rigtige måde at forberede sig på en sådan kamp, er først og fremmest at tænke på søndagens opgør mod Chievo, og så tage det kamp for kamp. Vi bliver nødt til at gøre en god indsats og vinde, før vi kan være klar mod Real Madrid. Det bliver ikke nemt, men vi bliver nødt til at gøre det bedre end sidste år, afslutter Florenzi.

LÆS OGSÅ: Asensio: Sådan sagde jeg farvel til Cristiano Ronaldo