Den brasilianske legende, Ronaldo, havde en lang samtale med den tidligere midtbanegeneral, Zico. Her kom de vidt omkring et par emner. Blandt andet skulle de have haft muligheden for at diskutere den lyseste stjerne på fodboldhimmelen i vore dage, nemlig Neymar Jr.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Den tidligere Real Madrid- og Barcelona-spiller, Ronaldo, diskuterede en række forskellige emner med midtbanegeneralen Zico i en video på YouTube. Et af disse emner var Neymars beslutning om at skifte til PSG i sommer. Dermed ofrede han sig selv, og gik ifølge Ronaldo et par trin ned for at vinde flere penge til sig selv.

Ifølge Ronaldo kan Neymars beslutning ikke retfærdiggøres, især ikke, når man sammenligner kvaliteten af de to ligaer (La Liga og Ligue 1, red.).

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

– Når man ser på det med spillet for øje, er det et skridt i den forkerte retning. Den eneste måde, hvorpå jeg kunne se det som en gyldig grund at skifte til PSG, ville være en personlig udfordring, fortæller Ronaldo.

– Jeg gjorde samme fejltagelse, da jeg forlod Barcelona for at skifte til Inter Milan. Jeg blev kritiseret, men dengang, var den italienske liga langt mere konkurrencedygtig, tilføjer den nu pensionerede fodboldspiller.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Den forhenværende brasilianske landsholdsprofil henviste også til fremtiden for A Canarinha, som Brasiliens landshold i folkemunde kaldes. Her roser han et af de opkomne talenter.

– Gabriel Jesus er noget helt specielt. Jeg ser nogle af aspekter fra dengang jeg spillede, som jeg kan føre over i hans spil. Vi har i længere tid manglet en storartet nummer 9 å det brasilianske landshold, og det har vi endelig fået nu. Vi er nødt til at støtte ham, for VM venter lige rundt om hjørnet, og vi behøver hans mål, hvis vi skal vinde turneringen, konkluderede den folkekære angriber.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne