Ifølge det franske fodboldmedie, France Football, jagter Liverpool i øjeblikket den unge Lyon-spiller, Mohamed Bahlouli. Den 18-årige franskmand er i øjeblikket en del af klubbens U19-hold, der til daglig holder til på Groupama Stadium i den franske storby. Han har endnu ikke debuteret på førsteholdet og dermed heller sine første minutter som professionel til gode.

(Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Han forventes dog at få en mere eller mindre beskeden rolle på klubbens førstehold i nær fremtiden. Liverpools talentspejdere har da også fået øjnene op for det glimrende talent, midtbanespilleren besidder.

Læs også: Wow: Se de imponerende træningsfaciliteter Liverpool trænede på i Spanien

France Football skriver endvidere, at Bahlouli føler sig fristet af det spændende projekt, Liverpool i øjeblikket er i gang med, og det er ikke gode nyheder for Olympique Lyon, der nok havde håbet på at de kunne holde deres stjernefrø på fransk muld lidt endnu.

Hvis Jürgen Klopp bliver givet grønt lys til at forhandle med Bahlouli, forventes det, at den unge spiller vil blive en del af klubbens akademi på Anfield. Førsteholdsfodbolden lader altså vente på sig lidt endnu.

Læs også: Ultimatum: Barcelona-stjerne kræver lønstigning – ellers skifter han til Manchester United

France Football skriver endvidere, at Liverpool øjner et skifte for ham i slutningen af denne sæson.

Bahlouli er født og opvokset i Lyon. Han er 1,73 meter høj og vejer 72 kilo. Han forventes at blive den nye store maestro i fransk fodbold. Nedenfor kan du se en video med hans talenter. Mon det er den samme video, Liverpools talentspejdere har kigget på?

Flere Premier League-spillere har fået deres opdragelse i fransk fodbold. Blandt andet har Anthony Martial og Alexandre Lacazette optrådt for henholdsvis Monaco og Lyon, mens også Paul Pogba også har været en tur forbi fransk territorium.

Læs også: Dårligt nyt for Milan: Tvunget til at sælge Donnarumma – se bejlerne her