Af Anders Lang Jensen

Det verdenskendte sportsmærke Adidas går den kommende sommer i en noget uventet retning og lancerer angiveligt nogle nye superhelte-fodboldtrøjer, specielt børn forventes at falde i svime over.

Sommerens VM lurer rundt om hjørnet, og flere lande har netop lanceret spritnye fodboldtrøjer frem mod turneringen. Slutrundetrøjer er altid en helt specielt ting for fans og landsholdene, men disse trøjer fra Adidas bliver helt sikkert også en kollektion, der bliver revet ned af hylderne.

Vores favorit må blandt andet være denne grønne Hulk-trøje, som også ligner en retro-udgave af en tysk landsholdstrøje. Ganske svedig synes vi i hvert fald her på fodboldspilleren.dk. Det er mediet FootyHeadlines, der har lækket kollektionen fra Adidas.

Som hyldest og en lille opvarmning til sommerens slutrunde har Adidas lavet trøjerne med tema hos enkelte superhelte. Det er Marvels Adventures, som bliver hyldet kan man sige, i denne nye og vilde kollektion Adidas har kreeret.

LÆS OGSÅ:

VILDT: Manchester United køber dansk klub!

 

Iron Man har ligesom Hulk også fået en trøje, og det ligner også en spansk retrotrøje, men den er også ganske solid i designet. Sidst, men ikke mindst, får Spider Man selvfølgelig også en trøje, og den er blå med tegn af edderkopper som design på den mørkeblå baggrund.

Selvfølgelig fristes man nærmest til, at sige der står ”Parker” bag på ryggen. Men det er altså, hvad der står, som symbol på Spider Mans rigtige navn i filmene ”Peter Parker”. Detaljerne fra Adidas er helt imponerende i denne nye lancering.

Trøjerne vil kun komme i børnestørrelse fra Adidas. Så havde du planlagt sommerens helt store makeover med superhelte på dine fodboldtrøjer, skal du nok klemme dig ned i en meget lille størrelse eller måske bare helt glemme idéen!

LÆS OGSÅ:

Arrangeres i kulissen: Coutinho vender hjem til Anfield