I går lukkede transfervinduet i England, og der har sandelig været gang i svingdøren hos de 20 Premier League klubber. I den anledning har skySPORTS opstillet en liste, hvor man kan se hvor meget de forskellige klubber har brugt på at købe og sælge spillere.

Der er blevet hentet store navne som Kevin De Bruyne og Memphis Depay til ligaen, imens stjernen Angel Di Maria har forladt England til fordel for det franske, hvor han nu skal spille for Paris Saint Germain i Ligue 1.

Læs også:Nej nej nej! Se det ufattelige selvmål

De store indkøb og salg har kunnet ses på klubbernes nettoforbrug, hvilket betyder hvor mange penge, de har brugt/fået, når man trækker pengene, de har fået fra solgte spillere fra de penge, de har brugt på spillere.

På listen er klubberne rangeret alt efter hvor høj deres nettoforbrug eller “net spend”, som det hedder på engelsk, er. Her er Newcastle på en overraskende andenplads. Den er dog ikke så overraskende igen, da de har handlet en del ind blandt andet ved at købe hollandske Georginio Wijnaldum i PSV, og de har også købt talentet Aleksandar Mitrović i Anderlecht. Grunden til at deres “net spend” er så høj, er fordi de ikke har solgt særlig mange spillere.

Det er ikke overraskende Manchester City, som topper listen, hvilket hænger sammen med de to rekordindkøb Raheem Sterling og Kevin De Bruyne. Liverpool har brugt tredjeflest penge i vinduet, men de har til gengæld også fået mange penge via salg, så derfor er de forholdsvis langt nede på listen.

Læs også:Balotelli: Jeg er ikke længere en dreng…

Det overraskende ved listen er, at der kun er et hold, som har tjent penge i det her transfervindue, og det er Southampton. Det er det eneste hold, som har solgt for flere penge end de har købt ind for.

Du kan se listen lige under denne tekst og bemærk at pengene angives i britiske Pund, så hvis du vil vide, hvor mange penge de forskellige beløb svarer til i danske kroner, skal du bare gange med cirka 10.