Manchester Citys argentinske angriber, Sergio Agüero, kan være i store vanskeligheder med det engelske fodboldforbund, efter han mandag aften slog ud efter en Wigan-fan, som løb på banen i forbindelse med klubbens store triumf mod Manchester City i FA Cuppens femte runde.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Wigan Athletic stod bag en af rundens helt store overraskelser, og vel også en af sæsonens store overraskelser, da League One-mandskabet hjemme på DW Stadium slog Manchester City ud af FA Cuppen.

Der skulle ikke mere end et mål til, før Wigan kunne avancere i FA Cuppen. Det mål stod nordirske Will Grigg bag. Og ja, det er ham med sangen. Og ja, han var on fire i går.

Læs også: Er Ousmane Dembélé på vej væk fra Barcelona?

Med Manchester Citys endeligt i FA Cuppen må Premier Leagues førerhold nu finde sig i, at man ikke kan vinde fire turneringer i denne sæson, den såkaldte quadruple, som foruden FA Cuppen også består af Capital One Cuppen, Champions League og Premier League.

Da kampen blev fløjtet af, foretog Wigan-fansene sig en baneinvasion. Mens spillerne stadig var på banen, vel at mærke. Under de kaotiske tilstande, reagerede Sergio Agüero med et knytnæveslag til en af Wigan-supporterne, som angiveligt skulle have spyttet den argentinske angriber i hovedet.

Læs også: Chelsea med kæmpe fordel i Champions League: Barcelona-stjerne ikke udtaget til truppen

Det skriver BBC i hvert fald tirsdag morgen. Sergio Agüero skulle efter sigende have fortalt sine venner, at det var spytteriet fra tilskueren, som forårsagede slaget.

Wigan har efter kampen igangsat en undersøgelse, der skal afdække urolighederne efter slutfløjtet. Det er utydeligt på TV-billederne, hvorvidt der var tale om et spyt fra tilskueren.

Hvorom alting er, så det dog ud til, at Wigan-tilskueren havde til hensigt at drille Agüero.

Læs også: Agüero forlader Manchester City: Vil til denne klub til sommer