Preben Elkjærs gamle klub, Hellas Verona, viser interesse for Arsenal-forsvareren Carl Jenkinson. Det skriver det italienske medie, Corriere dello Sport.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den 25-årige forsvarsspiller Carl Jenkinson er primær højreback, man han er en meget alsidig spiller, og kan spille samtlige pladser i et firemandsforsvar. Hans kontrakt med Arsenal udløber allerede næste sommer, i juni 2018. I januar 2016 vendte han tilbage til The Gunners efter et lejeophold hos West Ham.

LÆS OGSÅ: FCM: SÅ stor er chancen for at Onuachu skifter i dette vindue

Hellas Verona er netop rykket op i Serie A, og er klar til at afgive et bud på englænderen. Han står noteret for én landskamp på det engelske A-landshold tilbage i 2012, men hans karriere blev ikke som Arsenal eller de håbefulde fans havde forventet.

Foruden at have optrådt på det engelske landshold har han også spillet en række kampe for de finske ungdomslandshold, men han valgte dog i sidste ende at repræsentere England, da hans niveau måske var en smule for højt til det finske landshold – eller måske bare på grund af vejret?

Arsenal sluttede sidste sæson på en femteplads i Premier League, men de kunne til gengæld sejr over en titel, idet de vandt FA Cuppen, som blev spillet mod Chelsea. The Gunners kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-1 sejr, og dermed kunne fansene fejre, at Arsenal vandt sin 13. FA Cup-titel.

LÆS OGSÅ: Wow: SÅ mange så Danmark slå Tyskland ud af EM

Foruden Arsenal og West Ham har Carl Jenkinson også været udlejet til klubber som Welling United, Eastbourne Borough. Han fik sin fodboldopdragelse hos Londonklubben Charlton Athletic.

Den 25-årige højre back optræder som nummer 25 for Arsenal, hvilket stemmer meget godt overens med, at han nok ikke er den øverste i Arsenal-hierarkiet.

LÆS OGSÅ: Medie: Derfor udskyder Liverpool salget af Coutinho til slutningen af august