Liverpool har bekræftet at Simon Mignolet nu har en gældende kontrakt indtil 2021.

Mignolets fremtid på Anfield har været et stort dilemma, siden han kom til klubben i 2013 fra Sunderland. Jürgen Klopp har dog vist stor support til hans førstekeeper. Den belgiske keeper havde stadig tre år tilbage af hans kontrakt, men Liverpool har sikret sig Mignolet helt frem til 2021.

Simon Mignolet fortæller til Liverpools officielle hjemmeside:

“Jeg er meget taknemlig for at jeg kan blive en del af samfundet på Anfield, og en part af Liverpools store fremtid. Jeg er glad for at jeg kan udvikle mig i Liverpool. Jeg ved godt at nu hvor jeg har skrevet under på en kontraktforlængelse, bliver det forventet mere af mig. Jeg bliver ældre, men tror jeg at jeg i de næste sæsoner vil have det som man kalder “en målmands bedste år”.

Jeg vil gøre mit bedste til at opfylde forhåbningerne fra fansene, men også klubbens forhåbninger. Jeg vil gerne takke dem som følger mig og støtter mig”

Læs også: Morgan Schneiderlin: “De Gea er 100% forpligtet til Manchester United