Teamtalk har lavet en artikel med sjove, anderledes og bemærkelsesværdige facts om den netop færdigspillede Premier League-sæson. Her har vi valgt at bringe nogle af dem.

Chelsea

De fire hold, der slog Chelsea i denne sæson, havde på daværende tidspunkt en træner, der startede med P: Pardew, Pochettino, Parkinson og Pulis.

Thibaut Courtois har hold målet rent i 12 kampe i sin debutsæson. Til sammenligning holdte Petr Cech målet rent i 24 kampe i hans debutsæson i sæsonen 2004/05.

Premier League-mestrene, Chelsea, lå nummer et i hele 274 dage. En ny rekord, som er skrevet ind i Premier League-historiebøgerne. Sidste sæsons mestre, Manchester City, førte kun ligaen i 15 dage, da de vandt.

John Terry blev i denne sæson den mest scorende forsvarsspiller i hele Premier Leagues historie med 39 mål.

Derudover blev John Terry også den blot anden markspiller til at spille samtlige minutter for et hold, der vandt mesterskabet samme sæson (Gary Pallister i 1992/93 er den anden).

Didier Drogba optrådte flere gange (28) i Premier League end Chelsea-topscoren Diego Costa gjorde (26).

Manchester City

Manchester City var det eneste hold, i sæsonen, som ikke spillede en eneste kamp 0-0.

Sergio Aguero har, efter denne sæson, scoret 10 gange mod Tottenham i bare syv kampe.

Manchester City sluttede for tredje gang på fire år, som det mest scorende hold i Premier League med 83 fuldtræffere.

Arsenal

Da Arsenal spillede mod Manchester United i maj, var det første gang siden november 2004, at holdet fra London ikke havde et skud på mål i første halvleg.

Arsenal stillede med præcis samme holdopstilling i seks kampe i træk fra april til maj. Det er første gang siden 1994.

Olivier Giroud scorede i seks Premier League-kampe i træk, fra februar til april. Sidste gang en Arsenal-spiller gjorde det, var i 2008 og spilleren hed Emmanuel Adebayor.

Santi Cazorla lavede 154 succesfulde afleveringer mod Sunderland i maj. Det er det højeste antal nogensinde i Premier Leagues historie.

Manchester United

Ander Herrera scorede på seks ud af syv skud i sin første Premier League-sæson.

Wayne Rooney blev den første spiller til at score 10 eller flere mål i 11 Premier League sæsoner i træk. Selvom det tog ham 560 minutter at score sæsonens første mål.

Liverpool

Liverpool-holdet nettede i alt 52 gange i denne sæson. Samme antal mål, som Luis Suarez og Daniel Sturridge sammenlagt scorede i 2013/14-sæsonen.

Liverpool sluttede sæsonen af med at tabe 1-6 til Stoke City. Det var første gang Liverpool lukkede seks eller flere mål ind, siden deres 7-2 nederlag til Tottenham i 1863.

13% af Stokes Premier League mål i sæsonen 2014/15 blev scoret i deres 1-6 sejr over Liverpool på Anfield.